Ons bedrijf

Boomkwekerij ’t Kempke is gespecialiseerd in het kweken van containerbomen. Deze bomen worden met grote zorg gekweekt op een veld van 7 hectare. De familie Van Meerten runt al jaren deze boomkwekerij gelegen in Opheusden. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier van bomen en planten in eigen land, maar ook in België, Duitsland, Polen en Scandinavië. En aangezien Boomkwekerij ’t Kempke beschikt over een eigen vrachtwagen kunnen zij de bomen en planten op een zorgvuldige en snelle manier vanuit de Betuwe in binnen- en buitenland leveren.

Historie: Sinds 1980


In 1980 begon Jan van Meerten samen met zijn broer op kleinschalige wijze met het kweken van vollegronds laanbomen. Na een aantal jaren stopten ze de samenwerking, waardoor Jan besloot alleen verder te gaan. Van vollegronds laanbomen stapte Jan twintig jaar geleden over naar laan- en sierbomen gericht op containerteelt om op elk moment van het jaar een breed assortiment te kunnen voeren. Niet alleen het assortiment veranderde, maar ook de samenstelling van het familiebedrijf. Jans eigen zoons, Jan jr., Gijs, Wim en Erik, kwamen vanaf 2000 na elkaar bij de kwekerij werken. Zij vormen, met nog 3 werknemers, op de dag van vandaag het sterke team achter boomkwekerij ’t Kempke.

Kempke Opheusden: Bring nature home

U hoeft niet ver weg  om te genieten van de natuur. Als u uw tuin omtovert tot een waar paradijs met planten en bomen is de natuur heel dichtbij. Want als iets natuur uitstraalt, dan zijn het wel bomen. Daarom haalt boomkwekerij ’t Kempke het beste van elke boom naar boven, zodat iedereen optimaal kan genieten van de natuurlijke omgeving vlakbij het eigen huis. Zoals boomkwekerij ’t Kempke zegt: “Bring nature home”

Boomkwekerij 't Kempke

Markstraat 8
4041 EB Kesteren


T. +31 (0)488 441 567
info@kempke.eu