De kwekerij

Dankzij een goede samenwerking met een tiental vollegronds kwekers worden de containerbomen bij Boomkwekerij ‘t Kempke met zorg uitgekozen. Dit zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit van de boom.

Verzorging


Boomkwekerij ’t Kempke gebruikt een potgrondmengsel, dat voorzien is van osmocote plus. Deze meststof geeft de boom de eerste 9-12 maanden na het oppotten gedoceerd de gewenste voeding, waardoor het product ook in uw tuincentrum of groothandel visueel aantrekkelijk blijft. Daarnaast krijgen de bomen op het containerveld de ruimte om te groeien. en krijgen ze geheel computergestuurd water toegediend. De bomen krijgen hierdoor volledige en zorgvuldige aandacht.

Verkoopklaar


Niet alleen de bomen krijgen de juiste zorg, 't Kempke is niet alleen leverancier maar ook dienstverlener. Dankzij de samenwerking met diverse kwekerijen biedt boomkwekerij ’t Kempke een breed en innovatief assortiment. Dit assortiment wordt compleet verkoopklaar gemaakt. De bomen worden voorzien van moderne labels met foto’s, plantinformatie en –verzorging. Waarna ze met eigen transport bij u afgeleverd worden, al dan niet voorzien van presentatiemateriaal. Ook kunt u bij ons terecht voor het geheel uitprijzen van uw order, hierbij is iedere plant voorzien van een label met barcode, uw verkoopprijs en uw logo. Boomkwekerij ’t Kempke denkt altijd met u mee en is dan ook graag ‘your partner in green’.

Kempke Opheusden: Bring nature home

U hoeft niet ver weg  om te genieten van de natuur. Als u uw tuin omtovert tot een waar paradijs met planten en bomen is de natuur heel dichtbij. Want als iets natuur uitstraalt, dan zijn het wel bomen. Daarom haalt boomkwekerij ’t Kempke het beste van elke boom naar boven, zodat iedereen optimaal kan genieten van de natuurlijke omgeving vlakbij het eigen huis. Zoals boomkwekerij ’t Kempke zegt: “Bring nature home”

Boomkwekerij 't Kempke

Markstraat 8
4041 EB Kesteren


T. +31 (0)488 441 567
info@kempke.eu